ارتباط رژیم غذایی تند و پرادویه با ابتلا به زوال عقل

طبق نتایج یک مطالعه، افرادی که روزانه بیش از 50 گرم فلفل قرمز مصرف می کنند تقریبا دو برابر با خطر ابتلا به ریسک زوال حافظه و ضعف شناختی روبرو هستند.

ارتباط رژیم غذایی تند و پرادویه با ابتلا به زوال عقل

به گزارش خبرنگار مهر، تحقیق بر روی 4582 فرد بزرگسال چینی بالاتر از 55 سال نشان داد کاهش زوال شناختی در افرادی که به طورمداوم بیش از 50 گرم فلفل قرمز در روز مصرف می کردند به مراتب سریع تر بود. زوال شناختی حتی در افراد شیفته فلفل که لاغر بودند به مراتب بیشتر بود.

زومین شیء، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه قطر، در این باره می گوید: در مطالعات قبلی معین شد که مصرف فلفل قرمز برای وزن بدن و فشارخون سودمند است.

به گفته محققان، کپسایسین یک ماده فعال در فلفل قرمز است که موجب تسریع سرعت متابولیسم، کاهش چربی و ممانعت از اختلالات قلبی-عروقی می شود. اما این اولین بار است که ارتباط مصرف فلفل قرمز و عملکرد شناختی را مورد مطالعه قرار می دهند.

به گفته محققان، افرادی که مقدار زیادی فلفل قرمز مصرف می کنند دارای شاخص توده بدنی کمتر و فعالیت فیزیکی بیشتری هستند.

محققان دریافتند افراد دارای وزن نرمال در مقایسه با افراد دارای اضافه وزن نسبت به مصرف فلفل قرمز حساس تر هستند از این رو تاثیرش بر حافظه و وزن بیشتر است.

طبق نتایج این محققان، مصرف طولانی مدت فلفل قرمز بیش از 50 گرم در روز تأثیر قابل توجهی بر حافظه دارد.

منبع: همشهری آنلاین

به "ارتباط رژیم غذایی تند و پرادویه با ابتلا به زوال عقل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ارتباط رژیم غذایی تند و پرادویه با ابتلا به زوال عقل"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید