دیدن کنید: پخت نان سنتی رقاق در بندرعباس
به گزارش مینی ست، رقاق یا رگاگ نوعی نان سنتی خوشمزه ایرانی است که در بندرعباس پخت می گردد. تهیه این نان سنتی را در این مطلب دیدن کنید.
پخت نان محلی در بازارهای شهرهای مختلف هرمزگان بسیار داغ است. نان های محلی این استان که در شهرهای مختلف با نام های متفاوتی پخت می شوند نان کولوکو، توموشی، ریخته، پکاره ،بالاتاوه ای و فتیر است که در بعضی کشورهای جنوب شرق آسیا نیز پخت می شوند. در این مطلب می توانید پخت یکی از نان های سنتی بندرعباس به نام رقاق یا رگاگ راتماشا کنید که از خمیری رقیق و تخم مرغ تهیه می گردد.
منبع: کجارو / کجارو
انتشار: 25 آبان 1403
بروزرسانی: 25 آبان 1403
گردآورنده: miniset.ir
شناسه مطلب: 2320
به "دیدن کنید: پخت نان سنتی رقاق در بندرعباس" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "دیدن کنید: پخت نان سنتی رقاق در بندرعباس"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید