غذاهای محلی استانبول: با برترین غذاهای ترکیه آشنا شوید (تور استانبول ارزان)
به گزارش مینی ست، به طور قطع یکی از زیبا ترین و مجذوب کننده ترین بخش های سفر، آشنایی با فرهنگ و سنت های مخصوص به آن منطقه است. ترکیه یکی از همسایگان کشور ماست که به علت فاصله نزدیک، شباهت های زیادی با فرهنگ و آداب سنت ایرانی ها دارد. این کشور جدای از طبیعت زیبا و مکان های تاریخی باستانی، به علت سفره پر تنوع و طعم منحصر به فرد غذاهای ترکی خود نیز، نزد گردشگران به معروفیت رسیده است. از این رو اگر قصد دارید به شهر استانبول بزرگ ترین شهر این کشور سفر کنید، به فهرست غذاهای ترکیه احتیاج دارید زیرا؛ قرار است استفاده از فست فودهای بین المللی را کنار گذاشته و در پی رستوران هایی بروید که غذاهای محلی استانبولرا ارائه می دهند. در ادامه معروف ترین و برترین غذاهای ترکیه را به شما معرفی خواهیم کرد. با خبرنگاران همراه باشید.
بهترین تجربه سفر را با تور استانبول ارزان در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا دیدن کنید و لحظات زیبایی را در این شهر تاریخی و تفریحی بگذرانید.
برترین غذاهای ترکیه: صبحانه، مهم ترین وعده غذایی
صبحانه های ترکی از معروفیت فوق العاده ای برخوردارند. چراکه با ارائه غذاهای لذیذی چون بورک، پنیرهای تازه محلی، سوجوک، قطعات خیار و گوجه ، عسل و خامه شما را به وجد می آورند.
برترین غذاهای ترکیه: نهار به سبک استانبولی ها
پس از صبحانه نوبت به نهار می رسد. توصیه می گردد نهار را با سفارش یک سینی پیش غذای کامل آغاز کنید. این سینی که به عنوان مزه در بین ترک ها شناخته می گردد شامل غذاهای محلی استانبول از جمله پوره فلفل و گوجه فرنگی (Ezme)، بادمجان کباب شده با ماست (Patlican Ezmesi)، بادمجان سرخ نموده همراه با سس گوجه فرنگی (SakSuKa)، بورانی ماست و نعناع (Haydari)، لقمه های اسلایس شده کنگر (Zeytinyagli Enginar) می گردد.
کباب تندوری (tandoori kabab)
در ادامه فهرست غذاهای ترکیه سراغ برترین گزینه ها برای نهار می رویم. برای نهار می توانید با امتحان کباب تندوری که از غذاهای محلی منطقه Kastamonu است به ضیافت خود ادامه دهید. در این سبک پخت، یک بره کامل را در تنور و بر روی آتش آویزان می نمایند و به گوشت فرصت می دهند به آرامی پخته گردد.
اسکندر کباب
اسکندر کباب از دیگر غذاهای معروف در بین گردشگرانی که استانبول را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب می نمایند است. در اسکندر کباب به شما بشقابی حاوی ماست، ورقه های نازک گوشت که با چربی گوشت گاو و ادویه فراوان تهیه شده و همین طور چند تکه نان لواش و گوجه فرنگی ارائه می گردد.
مانتی
مانتی از دیگر غذاهایی است که می بایست حتما در طول سفر به استانبول باید آن را امتحان کنید. این غذا که متشکل از یک لایه خمیر توپر است به صورت داغ همراه با ماست و سیر سرو می گردد. محتویات داخلی این خمیر شامل گوشت گاو یا بره و یا حتی ماهی به همراه پیاز و ادویه فراوان است.
دسرهای ترکی
پس از اینکه در رابطه با نوع غذای اصلی تصمیم گرفتید و آن را میل کردید به طور حتم نوبت به دسر می رسد. دسرهای ترکی و به ویژه استانبولی از فوق العاده ترین شیرینی هایی خواهند بود که تا به حال چشیده اید. کونفه در این بین یک شیرینی سنتی است که با پنیر پخته می گردد. باقلوای استانبولی از دیگر دسرهای معروف این کشور است، که با خشک بار تازه و خوش عطر پخته می گردد. به طور کلی در طول سفر خود به استانبول وقت کافی برای بازدید از رستوران های خوب شهر و چشیدن مزه معروف ترین غذاهای ترکی را خواهید داشت.
منبع: همگردی