دسر 5 دقیقه ای با بیسکویت پتی بور
به گزارش مینی ست، کرم بیسکویت یا کره بیسکویت یکی از کرم و دسرهای خوشمزه و سالم است که می توانید با بیسکویت مادر، ساقه طلایی، پتی بور همراه با چند مواد مقرون به صرفه دیگر در منزل تهیه کنید.
یک صبحانه یا دسر بی نهایت آسان و خوشمزه، برای بچه ها و کسانی که عاشق شکلات صبحانه هستند، کرم بیسکویت است. این دسر طعم و بوی فوق العاده ای دارد و اگر در منزل تهیه گردد سالم تر و ارزان تر خواهد بود. کرم بیسکویت را می توانید در صبحانه با نان تست میل یا برای کیک های مغزدار و شیرینی های خشک و چیزکیک از آن بهره ببرید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه کرم بیسکویت پتی بور را یاد بگیرید.
مواد لازم برای کرم بیسکویت پتی بور
- بیسکویت پتی بور 1 بسته
- شیر 1 فنجان
- کره 50 گرم
- دارچین 1 قاشق مرباخوری
- شکر 2 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کرم بیسکویت پتی بور
مرحله اول
یک بسته بیسکویت پتی بور را داخل خردکن یا آسیاب بریزید و به طور کامل خرد کنید تا پودر و یکدست گردد. بعلاوه می توانید بیسکویت را داخل یک نایلون بریزید و با یک وسیله مانند گوشتکوب آن را کاملا پودر کنید.
مرحله دوم
کره را که در محیط قرار دادید و تقریبا ذوب شد، به همراه 2 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق مرباخوری دارچین به بیسکویت های پودرشده اضافه و به خوبی با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم
در این مرحله آب لیموترش را بگیرید و به میزان 1 قاشق غذاخوری به مواد اضافه کنید. در نهایت شیر را کم کم بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یک کرم نرم و یکدست داشته باشید. سپس کرم را داخل شیشه بریزید و در یخچال نگه دارید. برای تماشا دستورهای ساده شیرینی خانگی، تهیه باقلوا استانبولی خانگی بدون فر را بخوانید.
نکات کلیدی برای تهیه کرم بیسکویت پتی بور
- به جای پتی بور از بیسکویت مادر هم می توانید بهره ببرید.
- به مدت یک هفته می توانید آن را در یخچال نگهداری کنید.
- می توانید دارچین را حذف و به جای آن وانیل یا پودر کاکائو بریزید.
- به جای شکر سفید از شکر قهوه ای بهره ببرید چون دسر شما را خوش رنگ تر می نماید.
- شیر را در آخر و کم کم اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی طرز تهیه خوراک مرغ چرخ نموده با سبزیجات را بخوانید.
منبع: پیام دلتا