زنان جوان در شبه جزیره عربستان رویای تغییر را می بینند
به گزارش مینی ست، زنان جوان در شبه جزیره عربستان رویای تغییر را می بینند
از کشور های نفت خیز خلیج فارس تا یمن، که شاهد بدترین بحران انسانی جهان در یک جنگ وحشیانه هشت ساله است، زنان جوان در شبه جزیره عربستان رویای تغییر در یک جامعه محافظه کار را در سر می پرورانند و خود را در زمینه های مختلف از فرهنگ گرفته تا ورزش و سیاست غوطه ور می کنند.
به گزارش خبرنگاران، در یک پیست کارتینگ در ریاض، مرکز عربستان، اسراء الدخیل جوان که آرزوی تبدیل شدن به اولین قهرمان عربستانی در ورزش موتوری و کنندگی کشورش در مسابقات را دارد، خود را برای رقابت با 15 نفر آماده می کند که همه آن ها مرد هستند.
اسراء به عنوان محقق در زمینه شیمی ژئوفیزیک در یک آزمایشگاه کار می کند و در عین حال در پی اسپانسر هایی برای حمایت از خود است و خوش بینی خود را پنهان نمی کند. این جوان 28 ساله که پنج روز در هفته به مدت دو یا سه ساعت در سالن بدنسازی تمرین می کند، می گوید: من آینده خوبی برای خود در عربستان سعودی می بینم.
پس از کسب مقام چهارم در مسابقه، او ادامه می دهد: وقتی از صفر آغاز می کنیم، چالش های زیادی برای رسیدن به مقام اول وجود دارد.
این زن جوان می گوید: می خواهم برای همه دخترانی که احساس حقارت می کنند الگو باشم. حتی اگر دیر آغاز کرده اند یا به سختی ها و موانع خورده اند، اما اجازه ندهیم که ما را متوقف کند و ادامه می دهیم.
کفی مری، 28 ساله، آرزو دارد اولین وزیر آموزش زن در یمن جنگ زده شود.
درگیری در یمن از سال 2014 بین حوثی ها و نیرو های دولتی تحت حمایت ائتلاف نظامی به رهبری عربستان سعودی در جریان است. به گفته سازمان ملل، این جنگ باعث مرگ صد ها هزار نفر به طور مستقیم یا به دلیل عواقب آن شد.
مری، ریاست اداره توسعه زنان در منطقه حضرموت را بر عهده دارد. او در راه رفتن به محل کارش در سیئون به یک نگهبان می گوید: من مدیر اینجا هستم.
وی به خبرگزاری فرانسه گفت: من می خواهم موقعیتی را به دست آورم که بتوانم تصمیم گیرنده باشم یا با تصمیم گیرندگان در اتخاذ آن مشارکت کنم، به ویژه در مورد زنان. او تاکید کرد که راه درازی در پیش است تا زنان در ساختن جامعه درنظر گرفته شوند.
کفی مری ابراز امیدواری کرد که یک کشور امن و یک یمن شاد وجود داشته باشد.
در کافه ای در دوحه، مرکز قطر، الجوهره آل ثانی 27 ساله که وب سایتی به نام زنان قطر تأسیس کرده است، داستان زنان قطری از نسل قدیم یا نو در امارت کوچک خلیج فارس را تعریف می کند.
این زن جوان که یک کماندار حرفه ای است، اعتراف می کند که در خانواده ای تحصیل کرده بزرگ شده است. او خاطرنشان می کند که شرایط سایر زنان در امارت ثروتمند و محافظه کار خلیج فارس ممکن است به طور قابل توجهی متفاوت باشد.
به گفته آل ثانی، او از داستان های موفقیت دلگرم شده است و توضیح می دهد که این نشان دهنده پیشرفت بسیار سریع قطر است. اگر به افراد در رده های بالا نگاه کنید، می توانید تعداد زیادی از زنان قطری را ببینید. همانطور که گفتم، پیشرفت بسیار سریع، تغییرات بسیار سریع در مدت زمان بسیار کوتاه.
به گزارش خبرنگاران، حبیبه ماهر (18 ساله) اولین دختر گلف باز بحرین شد. این دختر جوان بحرینی در یک باشگاه تخصصی در منامه تمرین می کند.
این دختر که تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشگاه آمریکایی منامه آغاز کرده است، می گوید: رویای من شرکت در مسابقات بین المللی مانند مسابقات انجمن گلف زنان در برابر زنان حرفه ای جهان است.
وی اضافه نمود: آرزوی کسب مقام اول و برافراشتن پرچم کشورمان را دارم تا نشان دهم که ما به عنوان زنان بحرینی قادر به انجام این کار و کسب مقام اول هستیم.
منبع: فرارو