نقشی در انحلال مراکز دولتی نداشتیم، مدرک دانشگاه علمی کاربردی کاملا معتبر است
به گزارش مینی ست، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: نقشی در انحلال مراکز دولتی دانشگاه جامع علمی کاربردی نداشته ایم.
به گزارش خبرنگاران، محمد حسین امید در نشست با روسای مراکز علمی کاربردی آذربایجان شرقی در تبریز اظهار کرد: تصمیم در این خصوص ارتباطی به دانشگاه جامع علمی کاربردی نداشته و این تصمیم از سوی سازمان اداری استخدامی کشور گرفته گردیده و به تصویب شورای عالی اداری رسیده و برگشت ناپذیر است و ما فقط مجری آن هستیم، البته باید توجه داشت که ارائه برخی رشته ها مانند رشته های کشاورزی، صرفه اقتصادی نداشت.
دکتر امید ادامه داد: در بهمن ماه سال گذشته به برخی مراکز دولتی رشته هایی دادیم، اما این اقدام نیز نتیجه نداد و مصوبه اجرا شد.
وی در ادامه با اشاره به واگذاری مراکز گفت: در مکاتبه ای که در فروردین ماه با تمامی وزرا داشتیم، واگذاری را مطرح و بر ضرورت شناسایی دستگاه ها و واگذاری واحد به آن تاکید نمودیم، تا به امروز صرفا یک مرکز وابسته به میراث فرهنگی و گردشگری به این توصیه عمل نموده است و باید صلاحیت متقاضیان واحدها مورد آنالیز و تاکید قرار گیرد، مواردی داریم که تعداد مراکز علمی برخی مجموعه های تازه ایجاد گردیده، از سابقه تاسیس آن مجموعه بیشتر است.
دکتر امید اضافه کرد: طبق قانون، مراکز دولتی باید تا سرانجام شهریور 98، دانشگاهشان را اداره نمایند و در غیر این صورت باید اقدام به واگذاری یا منحل کردن آن واحد نمایند.
وی با تاکید بر ضرورت تعریف رشته های جدید و متناسب با احتیاج روز، اعلام کرد: کشاورزی، صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر چهار حوزه اصلی فعالیت دانشگاه جامع علمی کاربردی بوده و می توان رشته های جدید در این چهار حوزه را تعریف کرد، کسی تا کنون چنین درخواستی از ما نداشته است، استان ها می توانند برای دوره های پودمان متقاضی جذب نمایند.
جامعه هدف ما دانش آموزانی هستند که دیپلم می گیرند
وی در بخش دیگری از سخنانش تاکید نمود: در امسال هیچ سهمیه ای برای کارکنان نداشته ایم و جامعه هدف ما دانش آموزانی هستند که دیپلم می گیرند.
دکتر امید در ادامه مدرک دانشگاه جامع علمی کاربردی را کاملا معتبر دانست و اضافه کرد: هر دستگاهی که مدرک دانشگاه جامع علمی کاربردی را قبول نداشته باشد، دانشگاه از طریق دیوان عدالت اداری از آن دستگاه شکایت می نماید، مشکل معتبر ندانستن مدرک علمی کاربردی از سوی کانون وکلا و نیروی انتظامی رفع گردیده است.
تشدید نظارت بر صلاحیت مدرسان دانشگاه های علمی کاربرد
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به فعالیت های پژوهشی این دانشگاه گفت: مراکز نوآوری دانشگاه از جمله این فعالیت ها بوده و شرکت هایی که در این مراکز فعالیت نمایند، 50 میلیون وام دو درصدی به آن ها اختصاص می دهیم.
وی در ادامه از تشدید نظارت بر صلاحیت مدرسان دانشگاه های جامع علمی کاربردی اطلاع داد و اضافه کرد: طی دو سال گذشته، حدود 30 درصد از مدرسان، صلاحیت ادامه همکاری با این مجموعه را از دست داده اند.
وی اعلام کرد: سیاست دانشگاه برای ارتقای کیفی، استحکام بنای این دانشگاه است.
رؤسای واحدها تحت هیچ شرایطی از کیفیت عدول ننمایند
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی همچنین در سرانجام دومین روز از نشست روسای واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید نمود: اصلی ترین برنامه ما ارتقای کیفیت دانشگاه بوده و روسای واحدها تحت هیچ شرایطی از کیفیت عدول ننمایند.
امید با تاکید بر ارتقای کیفیت دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: برای این که دانشگاه به صندلی فعلی برسد زحمات زیادی کشیده گردیده و حواشی های زیادی علیه دانشگاه اعمال گردیده و همچنان ادامه دارد.
وی اضافه کرد: اکنون نیز در حوزه واگذاری مراکز دولتی فشارهای زیادی بر روی دانشگاه است که ما بر اساس قواعد و اصول عمل خواهیم کرد.
وی با اشاره به تیم قوی این دوره دانشگاه جامع علمی کاربردی، گفت: بسیاری از کارهای مورد انتظار می تواند در این دوره اتفاق بیافتد.
امید با بیان این که احتیاجمند نظرات و دیدگاه های واحدهای استانی هستیم، گفت: هر زمانی که احساس کردید اشتباهی در کارمان اتفاق افتاده، به ما تذکر دهید.
وی در بحث واگذاری مراکز دولتی نیز گفت: به احتمال زیاد مراکز فرهنگ و هنر، میراث فرهنگی و احتمالا بهزیستی به سمت واگذاری مراکز خود اقدام نمایند. در این رابطه با وزارتخانه های مربوطه هماهنگی گردیده که واگذاری صرفاً به دستگاه های متقاضی که دارای محیط کار هستند، انجام گردد.
امید با بیان اینکه بهتر است این گردهمایی ها سالی دو بار برگزار گردد، اعلام کرد: حتی در تلاشیم که برخی از گردهمایی ها نیز به صورت ویدئو کنفرانس برگزار گردد و همچنین جلسات منطقه نیز می تواند بصورت ویدئو کنفرانس برگزار گردد.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی در سرانجام تاکید نمود: جز ارتقای دانشگاه هدف دیگری نداریم.
تدوین پروپوزال ایجاد مرکز آموزش عالی مهارتی بین المللی با همکاری آلمان
محمودرضا دلاور، مشاور رئیس و سرپرست دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه جامع علمی کابردی نیز در این نشست با ارائه گزارشی از اقدامات دفتر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی، گفت: ارائه طرح پیشنهادی دفتر همکاری های بین المللی دانشگاه در کارگروه ایران و سوئیس جهت برگزاری دوره های مشترک با دانشگاه لوازان سوئیس، موافقت با درخواست آذربایجان شرقی در راستای دعوت از اساتید آلمانی برای برگزاری دوره های تخصصی، حضور رییس دانشگاه در نشست روسای دانشگاه ها در آلمان 23 لغایت 27 مهر از جمله مصوبات این دفتر است.
دلاور در ادامه گفت: پیگیری مصوبات جلسه منطقه 8 جهت ایجاد مرکز بین المللی در عمان و جذب دانشجوی خارجی از عمان و افغانستان، تهیه و تدوین پروپوزال ایجاد مرکز آموزش عالی مهارتی بین المللی با همکاری دانشگاه و موسسات آموزش عالی کشور آلمان با حمایت وزارت علوم و وزارت خارجه، انعقاد تفاهمنامه بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و رییس دانشگاه FHM در 22 خرداد از دیگر برنامه ها بوده است.
وی اعلام کرد: همکاری با موسسه اف ای بی اس آلمان با دانشگاه و حضور دکتر دومن رییس موسسه تحقیقاتی آموزش و اقتصاد اجتماعی در خصوص Fibs/UAST_VET Project، موافقیت اولیه پذیرش دانشجویان غیرایرانی مرکز علویجه از دیگر برنامه های این دانشگاه بوده است.
دلاور با اشاره به شرکت در مجامع بین المللی از حضور دکتر امید در نشست آسیایی آموزش و مهارت اطلاع داد.
منبع: خبرگزاری ایسنا