بهبود اولین بیمار دارای دریچه قلب پلیمری کاشته شده در بدن
به گزارش مینی ست، به گزارش خبرنگاران به نقل از زددی نت، دریچه قلب مذکور که توسط محققان موسسه پژوهشی CSIRO و شرکت آمریکایی فولداکس طراحی و فراوری شده از نوعی پلیمر ویژه فراوری شده است. قبلا از این پلیمر برای فراوری چک پول، لنزهای چشمی و بعضی محصولات پزشکی زیستی دیگر نیز استفاده شده بود.

بنا بر اعلام موسسه CSIRO، استفاده از پلیمر یادشده برای حل مشکل دریچه قلب افراد، موجب می گردد تا دریچه قلب اشخاص بیمار بتواند ده ها سال بدون هیچ مسئله ای فعالیت کند و خطر آسیب دیدن گلبول های قرمز یا شکل گیری لخته خون به حداقل برسد.
کنت چارهوت مدیر اجرایی فولداکس فراوری این دریچه قلب پلیمری را انقلابی در حوزه زیست پزشکی دانسته که احتیاج به استفاده از بافت های بدن حیوانات مختلف برای فراوری دریچه قلب را رفع می نماید. وی مهم ترین مزیت این روش را فراوری دریچه های قلبی دانسته که به طور کامل با احتیاجها و شرایط هر فرد سازگاری داشته و شخصی سازی شده اند.
پیش از این CSIRO با همکاری محققانی در استرالیا و انگلیس جناغ سینه پلیمری خاصی را از جنس تیتانیوم و با استفاده از چاپگر سه بعدی فراوری نموده بود و آن را با موفقیت در بدن یک بیمار 61 ساله انگلیسی قرار داده و کاشته بود.
منبع: خبرگزاری مهر