طرز تهیه ترشی خوشمزه تند لیمو

اگر فلفل بخش جدانشدنی وعده های غذایی تان است، حتما با انواع آن آشنا هستید و در غذا های مختلف یا از پودر و سس آن استفاده می کنید یا از فلفل سبز تازه.

طرز تهیه ترشی خوشمزه تند لیمو

به گزارش، چاشنی ای که با تندی اش طعم غذا را هم لذیذتر می نماید و هم سوخت و ساز بدن را آنقدر بالا می برد که دیگر عذاب وجدانی برای چاق شدن باقی نمی ماند. اگر فلفل خور حرفه ای هم باشید حتما با سس فلفل، ترشی فلفل و انواع فرآورده های خودساخته فلفل هم آشنا هستید. یکی از بهترین ترشی های فلفلی، ترشی لیمو است که بخش زیادی از آن فلفل قرمز است. یک ترشی با طعم ترش و تند که هر فلفل خوری را به اوج لذت می رساند.

لیموترش شیرازی: 2 کیلو

آب لیموی تازه: 1 شیشیه

نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

1. پس از اینکه لیمو ها شسته و خشک شد، آن ها را 4 قاچ کنید، ولی انتهای لیمو ها بسته بماند.

2. سپس روی هر کدام فلفل قرمز و نمک بپاشید و در یک ظرف شیشه ای روی هم قرار دهید.

3. زمانی که شیشه پر شد، آب لیموی تازه را به آن اضافه کنید تا روی لیمو ها را کامل بگیرد.

4. در شیشه را محکم ببندید و حدودا دو هفته جلوی آفتاب قرار دهید.

5. مقدار تندی این ترشی به ذائقه شما برمی گردد و میزان فلفل را طبق آن به ترشی اضافه کنید.

6. سعی کنید از لیمو های تازه و با پوست نازک بهره ببرید. این ترشی با پوست سرو می گردد.

7. در استفاده از نمک زیاده روی نکنید. شوری زیاد ممکن است طعم این ترشی را تغییر دهد.

منبع: ایرنا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه ترشی خوشمزه تند لیمو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی خوشمزه تند لیمو"

نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید