طرز تهیه چنجه گوساله اصیل ایرانی به روش رستورانی
به گزارش مینی ست، بوی کباب یکی از آن بوهایی ست که با روح و روان آدم بازی می نماید. البته کباب های ایرانی فقط محدود به کباب کوبیده، جوجه کباب و سلطانی نیستند؛ انواع مختلفی از کباب های وسوسه انگیز مثل چنجه در بین مردم هواداران زیادی دارد. طرز تهیه چنجه گوساله برای دوستداران غذاهای گوشتی و کبابی ضروری ست و باید این غذا را در فهرست برترین غذاهای گوشتی قرار داد. در واقع کباب چنجه، گل سرسبد انواع کباب ها به شمار می رود.

احتمالا می دانید که این کباب جزو کباب های گران و لوکس به شمار میرود و گاهی وقت ها همین موضوع باعث می گردد که قید خوردن آن را بزنیم؛ اما شما می توانید به راحتی و با صرف هزینه بسیار کمتری، این کباب خوشمزه را در منزل تهیه و میل کنید.
به طور سنتی، گوشتی که برای درست کردن این کباب استفاده می گردد، گوشت بره است؛ اما گوشت گاو، گوسفند و گوساله هم رایج است. برای یادگیری طرز تهیه چنجه گوساله -این کباب دوست داشتنی و خوشمزه- در ادامه مطلب با بلاگ خبرنگاران همراه شوید.
مواد مورد احتیاج در طرز تهیه چنجه گوساله
- 1 کیلوگرم گوشت گوساله یا گاو
- 200 گرم چربی
- 2 عدد پیاز
- 200 گرم ماست
- 2 عدد لیموترش
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
خرید مواد اولیه این دستور پخت از خبرنگاران
ورود به خبرنگاران و تکمیل خرید
اطلاعات غذایی
- زمان آماده سازی: 6 ساعت
- زمان پخت: 30 دقیقه
- زمان کل: 6 ساعت و 30 دقیقه
- سرو: 4 نفر
دستور پخت چنجه گوساله
- ابتدا گوشت را بشویید و تمیز کنید؛ سپس آن را به قطعات مکعبی مساوی خرد کنید. مقدار های یکسان گوشت به فرایند پخت بهتر و در عین حال سریع تر یاری می نماید.
- همه گوشت ها را در یک کاسه بریزید. سپس پیازها را پوست بگیرید و بشویید. بعد از این که پیازها به خوبی شسته شد، رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید.
- آب پیاز را به کاسه گوشت اضافه کنید و پیاز رنده شده را دور بریزید.
- لیمو را بشویید و آن را نصف کنید. دانه ها را جدا کنید و لیمو را فشار دهید تا آب از آن خارج گردد. آب آن را به ماست و سپس هردو را به کاسه گوشت اضافه کنید.
- نمک، فلفل و روغن را به کاسه اضافه کنید و با دست کاملا ورز دهید. برای خوش طعم شدن گوشت بهتر است درِ ظرف را بگذارید و اجازه دهید 6 ساعت در یخچال بماند.
- کاسه را از یخچال خارج و گوشت را برای پخت آماده کنید. در این مرحله یک تکه گوشت و یک تکه چربی را سیخ بزنید. قراردادن چربی بین قطعه های گوشت، کباب را خوشمزه تر می نماید.
- در این مرحله نوبت به زغال می رسد. اگر گوشت مدت زیادی در یخچال بماند، سریع تر و راحت تر پخته می گردد.
- در کنار کباب، گوجه فرنگی و فلفل سبز را هم می توانید کباب کنید.
- نیم ساعت منتظر بمانید تا گوشت به طور کامل مغرپخت گردد.
- کباب چنجه شما آماده است. نوش جان!
حتما بخوانید: طرز تهیه کباب ترش گیلانی به روش سنتی
چگونه چنجه را سرو کنیم؟
همان طور که می دانید، سرو غذاها و به خصوص کباب ها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در طرز تهیه چنجه گوساله هم باید به این نکته توجه کنید. در آخرین مرحله از پخت کباب، می توانید در کنار کباب چنجه، گوجه کبابی و انواع سبزیجات کبابی را سرو کنید. چنجه کباب را می توان همراه با برنج یا نان، گوجه، لیمو، ترشی و سبزی خوردن هم نوش جان کرد.
نکات کلیدی در طرز تهیه چنجه گوساله رستورانی
- اگر می خواهید کباب در زمان کم تری پخته گردد، گوشت ها را برای مدت طولانی تری در یخچال قرار دهید تا مواد به خوبی به خورد گوشت بروند و طعم دار شوند.
- کباب چنجه را می توان با گوشت گاو هم درست کرد؛ اما برای داشتن کبابی نرم تر و لذیذتر بهتر است از گوشت تازه گوساله و گوسفندی بهره ببرید.
- مهم ترین راز خوشمزه شدن انواع کباب، استفاده از گوشت تازه است. به همین علت، به هیچ عنوان از گوشت های یخ زده و فریزی استفاده نکنید.
- برای لذیذترشدن کباب می توانید در حین تهیه سس، مقداری زعفران حل شده، ادویه و سبزیجات دلخواهتان را اضافه کنید.
- هنگام کباب کردن گوشت می توانید کره آب شده و زعفران را مخلوط کنید و با لیسک آشپزی روی کباب بمالید.
- برای این که کباب آبداری داشته باشید، باید سیخ های کباب را به مدت کم تری روی زغال قرار دهید. در صورتی که کباب ترد را بیشتر می پسندید، گوشت باید به مدت بیشتری روی حرارت قرار بگیرد.
کلام آخر
شاید طرز تهیه چنجه گوساله در ابتدا کار سختی به نظر برسد و فکر کنید که برای چشیدن طعم اصیل کباب باید به رستوران بروید؛ اما این تصور اشتباه است. کافی ست کمی شکیبا باشید و از گوشت تازه بهره ببرید. مطمئن باشید که چشیدن دستپخت خود آدم چیز دیگری ست!
شما می توانید تازه ترین گوشت گوساله کبابی را در خبرنگاران به صورت آنلاین سفارش دهید تا همه چیز برای یک چنجه عالی فراهم گردد. آیا شما راز دیگری برای دستور پخت چنجه گوساله بلدید؟ شما کدام یک از انواع کباب ها را بیشتر می پسندید؟ برای کباب ها از گوشت قرمز استفاده می کنید یا گوشت مرغ؟ یادتان باشد همیشه می توانید در قسمت نظرات با ما در ارتباط باشید و تجربیات خود را با مخاطبان به اشتراک بگذارید.
منبع: اسنپ مارکت