فوت و فن های کباب مرغ خامه ای هندی با بافت نرم و لطیف و مغزپخت!

به گزارش مینی ست، کباب مرغ خامه ای یا جوجه کباب خامه ای یکی از است که تقریبا مانند خودمان درست می گردد. این را می توانید به و خود اضافه نموده یا در دورهمی های محبت آمیز سرو کنید. اگر شما هم هوادار غذاهای خوش عطر و طعم هندی هستید، با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه کباب مرغ خامه ای و نکات خوشمزه شدن آن را به شما آموزش بدهیم.

فوت و فن های کباب مرغ خامه ای هندی با بافت نرم و لطیف و مغزپخت!

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب خامه ای به روش هندی (برای 3 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
ران و سینه مرغ (بدون پوست و استخوان)500 گرم
پیاز1 عدد بزرگ
سیر1 حبه
زنجبیلیک تکه کوچک
جوز هندینوک قاشق چای خوری
فلفل سیاهنصف قاشق چای خوری
لیموترش1 عدد
پنیر چدار (رنده شده)1 لیوان فرانسوی دسته دار
پودر هلنوک قاشق چای خوری
نشاسته ذرت1 قاشق غذاخوری
خامه1 لیوان فرانسوی دسته دار
روغن مایع1 قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم
نان و برنجبرای سرو کباب مرغ خامه ای

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه و استراحت مواد: 1 ساعت و 30 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت و کباب شدن مرغ خامه ای: حدود 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه کباب مرغ خامه ای

در طرز تهیه کباب مرغ خامه ای می توانید از ران یا سینه مرغ بدون استخوان و مجموعه ای از سبزیجات کبابی بهره ببرید.

مرحله اول: مواد اولیه جوجه کباب خامه ای را آماده کنید

پیش از آغاز مراحل طرز تهیه جوجه کباب با خامه به روش هندی، سیر را پوست بگیرید و رنده کنید. جوز هندی را نیز تا جایی رنده کنید که به میزان نوک قاشق چای خوری پودر جوز هندی داشته باشید. آب لیموترش تازه را هم بگیرید و با پوره سیر، پودر جوز هندی، فلفل سیاه و کمی نمک ترکیب کنید.

برای خرید گوشت مرغ، فلفل سیاه و نمک می توانید به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: سینه و ران مرغ را مرینیت کنید

ران و سینه مرغ بدون پوست استخوان را جوجه کبابی خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید. تکه های مرغ با ترکیب آبلیموی تازه، پیاز درشت خرد شده، پوره سیر، پودر جوز هندی، فلفل سیاه و نمک که قبلا آماده نموده بودید، مرینیت کنید. درب ظرف را با سلفون بپوشانید و مرغ مرینیت شده را برای نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و طعم دار گردد.

مرحله سوم: پنیر چدار، هل و نشاسته را به مرغ اضافه کنید

پس از گذشت نیم ساعت، قطعات مرغ طعم دار شده را از یخچال بیرون بیاورید و پنیر چدار رنده شده، پودر هل و نشاسته ذرت را به آن ها اضافه کنید. مخلوط مرغ و مواد داخل ظرف را به خوبی هم بزنید.

برای خرید نشاسته ذرت و هل سبز می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: خامه و روغن مایع را اضافه کنید

در ادامه، خامه و روغن مایع را نیز در ظرف حاوی مرغ بریزید. محتویات ظرف را هم بزنید تا ترکیب یکدستی ایجاد شده و همه قسمت های مرغ به مواد آغشته گردد. روی ظرف را مجددا با سلفون بپوشانید و مرغ را دوباره در یخچال بگذارید. این بار، حدود یک ساعت منتظر بمانید تا قطعات مرغ بدون استخوان کاملا مزه دار و ترد شوند.

برای خرید خامه و روغن مایع می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله پنجم: کباب مرغ خامه ای را آماده کنید

پس از گذشت یک ساعت، منقل را آماده کنید تا زغال ها به صورت یکدست گداخته شوند. سپس، قطعات مرغ را به سیخ بکشید و روی منقل قرار دهید. سینه ها و ران ها را روی سیخ های جداگانه بزنید چون زمان پخت متفاوتی دارند. هر چند دقیقه یک بار، سیخ ها را به نوبت بچرخانید تا همه قسمت های مرغ خامه ای به یک میزان کباب گردد.

مرحله آخر: جوجه کباب خامه ای را سرو کنید

در نهایت، کباب مرغ خامه ای را در ظرف سرو بچینید و همراه با نان، برنج، پوره سیب زمینی و انواع سبزیجات کبابی سرو کنید.

برای خرید انواع نان و برنج می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

نکات مهم درباره طرز تهیه جوجه کباب خامه ای هندی

  • در صورت تمایل، برای درست کردن جوجه کباب خامه ای می توانید سینه مرغ را جایگزین ران مرغ کنید.
  • اگر به منقل دسترسی ندارید، می توانید کباب مرغ خامه ای را در تابه یا فر یا روی کباب پز درست کنید.
  • برای درست کردن جوجه کباب خامه ای در تابه تکه های مرغ را به سیخ چوبی بکشید و به روش طرز تهیه جوجه کباب تابه ای عمل کنید.
  • در صورت تمایل، می توانید ران مرغ بدون استخوان را برش بزنید و به قطعات کوچک تر تقسیم نموده یا به صورت درسته کباب کنید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن کباب مرغ خامه ای هندی

برای درست کردن جوجه کباب خامه ای در فر چه باید کرد؟

ابتدا فر را روشن نموده و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. حدود 15 دقیقه منتظر بمانید تا فر کاملا گرم گردد. سپس، سطح سینی فر یا هر ظرف مناسب دیگری را چرب کنید. قطعات مرغ را همراه با سبزیجات (اختیاری) به سیخ چوبی بکشید و در سینی بچینید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و با چنگال، چند سوراخ ایجاد کنید. جوجه کباب خامه ای را به مدت یک ساعت در فر بگذارید. پس از گذشت این مدت، کباب مرغ خامه ای را آنالیز کنید و اگر هنوز کاملا کباب نشده بود، درب فر را ببندید و برای نیم ساعت دیگر آن را حرارت دهید. اگر از فر برقی استفاده می کنید، دمای فر را روی 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

چه مواد دیگری را می توانیم به مایه کباب مرغ خامه ای اضافه کنیم؟

در صورت تمایل، می توانید یک قاشق سس مایونز هم به مایه مرغ اضافه نموده و جوجه کباب با سس مایونز و خامه به روش هندی را امتحان کنید. افزودن یکی دو قاشق ماست، روغن زیتون، زعفران دم نموده غلیظ و پودر پیاز به ترکیبات کباب مرغ خامه ای نیز می تواند به خوشمزه تر شدن طعم آن یاری کند.

محصولات مرتبط

هل 10 گرمی سانتین

35,300 تومان 39,900 تومان 12% تخفیف

نمک تصفیه شده خوراکی یددار سلفونی 1000گرمی طلوع

15,500 تومان 17,500 تومان 11% تخفیف

فلفل سیاه 80 گرمی سانتین

87,900 تومان 99,900 تومان 12% تخفیف

برنج عنبربو 10 کیلویی چاپاتی

729,344 تومان

برنج 1121سیلا باسماتی هندی شهروز 10کیلویی

486,000 تومان 520,000 تومان 7% تخفیف

روغن آفتابگردان 2700 گرمی اویلا

151,900 تومان 160,700 تومان 5% تخفیف

پنیر گودا ورقه ای 180 گرمی کاله

71,900 تومان 73,000 تومان 2% تخفیف

خامه استریل 200 گرم پاک

28,300 تومان 34,000 تومان 17% تخفیف

منبع: افق کوروش
انتشار: 4 شهریور 1403 بروزرسانی: 4 شهریور 1403 گردآورنده: miniset.ir شناسه مطلب: 2276

به "فوت و فن های کباب مرغ خامه ای هندی با بافت نرم و لطیف و مغزپخت!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های کباب مرغ خامه ای هندی با بافت نرم و لطیف و مغزپخت!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید