طرز تهیه سوپ پاییزی اسفناج و نخودفرنگی

به گزارش مینی ست، سوپ اسفناج در عین خوشمزگی، بسیار سالم و مقوی است . اسفناج از ورم ریه جلوگیری می­کند. این گیاه به تقویت سیستم ایمنی بدن یاری می ­کند و هم­چنین برای لاغر شدن و کم کردن وزن مفید است. اسفناج به دلیل داشتن ماده­ ای بنام اسپیناسین، هضم غذا را بهتر می­کند. این سوپ را می­ توان در پذیرایی از مهمان ­ها به عنوان یک پیش­غذا و هم به عنوان یک شام سبک سرو کرد.

طرز تهیه سوپ پاییزی اسفناج و نخودفرنگی
  • مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج و نخودفرنگی

نخودفرنگی (پخته) دو پیمانه

بیبی اسفناج سه پیمانه

لوبیا سفید (پخته) یک و نیم پیمانه

کدو سبز (ارز وسط نصف شده) یک پیمانه

پیاز (خرد شده) یک عدد

سیر (خرد شده) سه حبه

هویج (خرد شده) یک عدد

عصاره سبزیجات به مقدار لازم

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان (رنده شده) خرید آنلاین یک پیمانه

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه (تازه سابیده شده) به مقدار لازم

  • طرز تهیه سوپ اسفناج و نخودفرنگی

مرحله اول

قابلمه بزرگی را روی شعله متوسط بگذارید و روغن را در آن گرم کنید.

مرحله دوم

پیاز و سیر را حدود دو دقیقه در روغن تفت بدهید.

مرحله سوم

هویج را در قابلمه بریزید و به مواد نمک و فلفل بزنید و 2 دقیقه تفت دهید.

مرحله چهارم

روی مواد آب بریزید و اجازه دهید پنج دقیقه بجوشد.

مرحله پنجم

لوبیا سفید و کدو را اضافه کنید و بگذارید پنج دقیقه دیگر بجوشد تا سبزیجات نرم شوند.

مرحله ششم

قبل از برداشتن قابلمه از روی شعله؛ نخودفرنگی، اسفناج و پنیر پارمزان را اضافه کنید. مواد را به هم بزنید تا اسفناج و نخود گرم شوند.

صبر کنید تا خوب جا بیفتد، سپس سوپ را در کاسه ریخته و روی آن قلقل بپاشید و سرو کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 7 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: miniset.ir شناسه مطلب: 556

به "طرز تهیه سوپ پاییزی اسفناج و نخودفرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ پاییزی اسفناج و نخودفرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید