طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر؛ یک غذای فستفودی در خانه
به گزارش مینی ست، کراکت مرغ از آن غذاهایی است که وقتی هوس فست فود نموده ایم می توانیم در خانه درست کنیم و از خوردنش لذت ببریم. غذایی که طعم جذابی دارد و سرشار از پروتئین است.
مواد لازم:
- سیب زمینی متوسط: 4 عدد
- سینه مرغ: 1/4 سینه کامل
- جعفری ساطوری: 2 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا: 1/2 پیمانه
- آرد سوخاری: 1/2 پیمانه
- تخم مرغ: 2 عدد
- پودر پاپریکا: 1 قاشق چای خوری
- پودر سیر1/2 قاشق چای خوری
- سیر: 1 حبه
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- چوب دارچین: 1 تکه
- روغن مخصوص سرخ کردن: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. یک قابلمه کوچک را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
2. مرغ را با پیاز چهارقاچ و سیر به آب جوش اضافه نموده و سپس پودر سیر، پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک، فلفل و چوب دارچین را به آن اضافه کنید.
3. حرارت را کم نموده، در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مرغ کاملا پخته و نرم گردد، سپس آن را ریش ریش کنید.
4. سیب زمینی ها را بشوئید و آب پز کنید.
5. پس از پختن سیب زمینی ها، آن ها را پوست گرفته و با گوشت کوب یا غذاساز له کنید.
6. سیب زمینی له شده را در کاسه ای نسبتا عظیم بریزید، یک عدد تخم مرغ، جعفری خرد شده، مرغ ریش ریش و پنیر پیتزای رنده شده را به آن اضافه کنید.
7. مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و مایه یکنواختی حاصل گردد.
8. به اندازه یک گردو از مایه کراکت بردارید و با دست شکل دهید.
9. بقیه مایه را به همین ترتیب آماده نموده و سعی کنید همه کراکت ها هم اندازه باشند.
10. در این مرحله یک عدد تخم مرغ را در کاسه کوچکی شکسته و با چنگال بزنید تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شوند.
11. آرد سوخاری را در بشقابی بریزید و آن را کنار دست خود قرار دهید.
12. کراکت ها را ابتدا به تخم مرغ آغشته نموده و سپس در آرد سوخاری بغلطانید.
13. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد، سپس کراکت ها را در روغن سرخ کنید.
14. پس از اینکه کراکت ها طلایی شدند، آن ها را از روغن خارج نموده و در صافی یا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد.
منبع: ایرنا زندگی