طرز تهیه کله جوش اصفهانی؛ یک غذای خوشمزه و ساده

به گزارش مینی ست، کله جوش اصفهانی یکی از کله جوش های بسیار معروف و محبوب بین ایرانی ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده می باشد و می توانید برای یک نهار خوشمزه به راحتی تهیه کنید.

طرز تهیه کله جوش اصفهانی؛ یک غذای خوشمزه و ساده

کله جوش یا کال جوش یک نوع آبگوشت فوری می باشد که از قدیم بین ایرانی ها با رسپی های مخلتف تهیه می گردد. کشک و ادویه یکی از ارکان اصلی کله جوش اصفهانی می باشد که مواد قابل دسترسی هستند.

برای سرو کله جوش باید داخل آن نان تیلیت کنید و به همراه سبزی خوردن تازه یا ترشی سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه کله جوش اصفهانی

کشک 150 گرم یا 5 الی 6 ق غذا خوری

مغز گردو 2 ق غذا خوری

پیاز 2 عدد

سیر 2 حبه

نعنا خشک 2 ق غذا خوری

آرد گندم 1 ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان لازم

آب 1.5 پیمانه

طرز تهیه کله جوش اصفهانی

مرحله اول: تفت دادن پیاز و سیر

ابتدا دو عدد پیاز میانه را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی گردد و بعد کمی زردچوبه اضافه کنید. در ادامه سیر ها را پوست بگیرید و له کنید و یا می توانید رنده ریز بزنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید تا بو و عطر سیر بلند گردد.

مرحله دوم: افزودن گردو

در ادامه گردو ها را پوست بگیرید و خرد کنید. شما به دلخواه خود می توانید گردو ها را خیلی ریز و یا کمی درشت به کله جوش اضافه کنید و به همراه پیاز و سیر کمی تفت دهید تا بوی خامی گردو ها گرفته گردد. در ادامه نعنا خشک و فلفل سیاه و خیلی کم نمک اضافه کنید.

مرحله سوم: پخت کله جوش اصفهانی

در ادامه مواد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن ها گرفته گردد. حالا 1/2 پیمانه آب سرد اضافه کنید و برای 10 الی 15 دقیقه زمان دهید تا گردو ها به روغن بی افتد. کشک را به همراه آرد گندم داخل 1 لیوان آب حل کنید تا آرد باز گردد.

مرحله چهارم: تهیه کله جوش اصفهانی

حالا مخلوط کشک را به مواد کله جوش اضافه کنید و بعد دوباره 20 دقیقه زمان دهید تا کله جوش حسابی جا افتاده گردد. در خاتمه کله جوش اصفهانی را داخل کاسه بریزید و با گردو و پیاز داغ تزئین کنید و با نان تازه سرو کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه کله جوش اصفهانی

به علت شور بودن کشک به این غذا نمک کمتری اضافه کنید.

نعنا را زیاد تفت ندهید زیرا باعث تلخ شدن آن می گردد.

اضافه کردن آرد باعث افزایش غلظت کله جوش می گردد.

می توانید میزان گردو را به دلخواه کم و زیاد کنید.

اگر طعم سیر را دوست دارید می توانید میزان آن را زیاد کنید و یا می توانید آن را حذف کنید و از پودر سیر بهره ببرید.

منبع: گردشبان
انتشار: 13 دی 1401 بروزرسانی: 13 دی 1401 گردآورنده: miniset.ir شناسه مطلب: 2142

به "طرز تهیه کله جوش اصفهانی؛ یک غذای خوشمزه و ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کله جوش اصفهانی؛ یک غذای خوشمزه و ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید