طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی
به گزارش مینی ست، دلمه گوجه فرنگی پیش غذایی است بسیار خوشمزه که مختص ناحیه خاورمیانه است و با استفاده از گوشت چرخ نموده، لپه، برنج و سبزی دلمه درست می گردد. مواد دلمه را داخل سبزیجاتی مانند بادمجان، فلفل دلمه، گوجه فرنگی، پیاز و برگ پر می نمایند؛ بنابراین می توانید مواد مورد نظر را داخل سبزیجات مختلف بریزید و چند نوع دلمه درست کنید این کار سفره شما را رنگین تر می نماید.
همان طور که می دانید گوجه فرنگی سرشار از ویتامین a و c، اسید فولیک، بتا کاروتن و میزان کمی ویتامینهای گروه B است بنابراین دلمه گوجه فرنگی خواص بسیار زیادی دارد.
مواد لازم برای تهیه د لمه گوجه فرنگی
- گوجه فرنگی هشت عدد
- پیاز یک عدد
- روغن مایع به میزان لازم
- گوشت چرخ نموده (مخلوط گوسفند و گوساله) 300 گرم
- قارچ 100 گرم
- فلفل دلمه سبز نصف
- نمک و دانه فلفل سیاه به میزان لازم
- پودر آویشن نصف قاشق چای خوری
- پنیر چدار کاله خرید آنلاین 200 گرم
طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی
مرحله اول
سر گوجه فرنگی ها رااز طریق چاقو برش زده و کنار بگذارید. از طریق قاشق چای خوری داخل گوجه فرنگی ها را خالی نموده و گوشت آنها را با استفاده از غذاساز کاملا پوره کنید.
مرحله دوم
پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف گردد سپس گوشت را به تابه اضافه نموده و تفت دهید تا آب گوشت کاملا کشیده گردد.
مرحله سوم
قارچ و فلفل دلمه را اضافه نموده و کمی تفت دهید سپس پوره گوجه فرنگی، میزانی نمک، فلفل سیاه و اورگانو را افزوده و کمی تفت دهید تا آب مواد کاملا کشیده گردد.
مرحله چهارم
داخل گوجه فرنگی ها را از مخلوط گوشت پر نموده و روی آنها پنیر چدار کاله ریخته سپس در سینی فر بچینید. دلمه ها را 20 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم نموده اید، قرار دهید تا بپزد. پس از این مدت، دلمه ها را از فر خارج نموده، در ظرف مناسب بچینید و با ریحان تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله