طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین

به گزارش مینی ست، در این بخش از آموزش انواع دمنوش ها، تصمیم داریم روش تهیه یک دمنوش لذیذ و معطر زمستانی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید و از قدیمیترین تاریخچه آسیا دیدن کنید و از دیوار چین در پکن عبور کنید و به نمایشگاه گوانجو رفته و در خیابانهای شانگهای قدم بزنید.

به گزارش، امروز تصمیم داریم روش تهیه یک دمنوش لذیذ و معطر زمستانی را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با تهیه دمنوش سیب و دارچین، با ما همراه باشید.

آب: سه پیمانه

سیب: دو عدد

چوب دارچین: دو عدد

سیب ها را به شکل مکعب های کوچک، خورد می کنیم.

سیب های خورد شده را به همراه آب، در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا به دمای جوش برسد.

درب ظرف حاوی سیب و آب را بسته و اجازه می دهیم به مدت بیست دقیقه روی حرارت ملایم، به آرامی بجوشد.

مخلوط سیب و آب را در مخلوط کن ریخته و آن را میکس می کنیم.

مخلوط به دست آمده را از صافی عبور می دهیم تا پوست و ضایعات سیب، از مایع جدا گردد.

مایع به دست آمده را در ظرفی ریخته و مجددا روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا دم بکشد. می توانید دمنوش را روی حرارت غیرمستقیم نیز قرار دهید. چوب های دارچین را به دمنوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا با چوب دارچین معطر گردد.

دمنوش آماده شده را در فنجان های مناسب ریخته و به همراه شکر یا عسل، سرو می کنیم.

برای تزیین این دمنوش، می توان از چوب دارچین یا تکه های سیب، استفاده کرد.

منبع: تابناک

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 19 بهمن 1398 بروزرسانی: 7 مهر 1399 گردآورنده: miniset.ir شناسه مطلب: 658

به "طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید