طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی (تور ارزان مکزیک)
به گزارش مینی ست، فرهنگ غذایی مکزیک ترکیبی از مواد بومی و طبیعی منطقه ای و بعلاوه دستورالعمل های اروپایی به ویژه کشور اسپانیا است. فلفل های چیلی در فرهنگ غذایی کشور مکزیک جایگاه ویژه ای دارند، اما این جایگاه تنها به خاطر طعم تند و طبع گرم این فلفل ها نیست، بلکه به خاطر عطر و بوی این ادویه پرخاصیت است. سالاد مرغ مکزیکی که می خواهیم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم پر از ادویه های تند و تیز و چاشنی های فرق دارد. با ما همراه باشید.
اگر علاقمند به سفر با بهترین تور ارزان مکزیک هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور مکزیک از مکزیکوسیتی و کانکون دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ مکزیکی
- سینه مرغ (خرد شده) یک کیلوگرم
- سس مایونز کم چرب کاله خرید آنلاین نصف فنجان
- سس مایونز چیلی کاله خرید آنلاین یک چهارم فنجان
- آب لیمو ترش نصف
- پودر چیلی به اندازه لازم
- پودر چیلی به اندازه لازم
- پودر پیاز به اندازه لازم
- پودر پاپریکا به اندازه لازم
- نمک دریایی به اندازه لازم
- پیاز دو عدد
- ذرت 200 گرم
- قارچ تازه (خرد شده) نصف فنجان
طرز تهیه سالاد مرغ مکزیکی
مرحله اول
داخل یک قابلمه اندازهی آب بریزید. سینه های مرغ را با آب و پیاز خرد شده بپزید. بعد از این که مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کنید و بگذارید تا خنک گردد.
بعد از این که مرغ پخته خنک شد، ان را به صورت ریش ریش خرد کنید.
مرحله دوم
یک کاسه بزرگ بردارید. مرغ را داخل کاسه بریزید. سس مایونز و سس فرانسوی را به مرغ اضافه کنید. حالا آغاز به اضافه کردن ادویه ها کنید.
مرحله سوم
قارچ هم داخل قابلمه با اندازهی آبلیمو بپزید و صبر کنید تا آب آن کاملا بخار گردد. قارچ را به کاسه اضافه کنید.
مرحله چهارم
یک عدد پیاز به جای مانده را خرد کنید و به صورت خام داخل سالاد بریزید. ذرت را هم اضافه کنید.
سالاد آماده است. آن را داخل ظرف مناسب سرو نموده و نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه
- مایه سالاد را می توانید روی نان تست با آووکادو سرو کنید.
- طعم تند سالاد بستگی به سلیقه شما دارد. بنابراین بسته به سلیقه تان اندازه فلفل را مشخص کنید.