طرز تهیه شاهی پنیر غذای لذیذ هندی

به گزارش مینی ست، شاهی پنیر، یک غذای خوشمزه و لذیذ هندی است که از پنیر فتا، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، ادویه جات و خامه تهیه می گردد. این غذا در سراسر دنیا هواداران زیادی دارد و به عنوان یک غذای گیاهی یا وگان نیز شناخته می گردد.

طرز تهیه شاهی پنیر غذای لذیذ هندی

مواد لازم:

گوجه فرنگی رنده شده 2 پیمانه

پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد

سیر رنده شده 4 حبه

پودر تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری

پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم

پنیر فتا، خرد شده 200 گرم

آب 1/4 پیمانه

خامه 1/4 پیمانه

گشنیز خرد شده برای تزئین به اندازه لازم

طرز تهیه

در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت میانه گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف گردد.

سیر را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر آن آزاد گردد.

ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی بو بدهند.

گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده گردد.

آب، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و اجازه دهید سس به جوش بیاید.

حرارت را کم کنید و سس را به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا غلیظ گردد.

پنیر فتا را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب گردد.

سپس خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط گردد.

غذا را از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو بکشید. با گشنیز خرد شده تزئین کنید و سرو کنید.

نکاتی برای درست کردن شاهی پنیر

برای تهیه این غذا می توانید از گوجه فرنگی های تازه یا رب گوجه فرنگی بهره ببرید.

اگر از گوجه فرنگی های تازه استفاده می کنید، آن ها را ابتدا پوست بگیرید و خرد کنید.

می توانید به سس شاهی پنیر، علاوه بر گوجه یک قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید تا طعم و رنگ آن بهتر گردد.

برای تهیه این غذا می توانید از پنیر فتا، پنیر چدار یا پنیر موزارلا بهره ببرید.

اگر دوست دارید غذایتان تندتر باشد، می توانید اندازه پودر فلفل قرمز را بیشتر کنید.

بعضی دوست دارند این غذا را کمی ملس میل نمایند، می توانید از 1 قاشق چایخوری شکر به سس آن اضافه کنید.

می توانید به سس کمی زنجبیل رنده شده اضافه کنید.

می توانید برای تزیین شاهی پنیر، از گشنیز خرد شده، سیر داغ یا کنجد بهره ببرید.

نکات تکمیلی

شاهی پنیر یک غذای گیاهی است و می تواند برای افراد گیاهخوار یا وگان مناسب باشد.

این غذا را می توان به عنوان وعده غذایی اصلی یا پیش غذا سرو کرد.

شاهی پنیر را می توان در یخچال به مدت چند روز نگهداری کرد.

سخن پایانی

شاهی پنیر، یکی از غذا های هندی است که می توانید آن را به عنوان یک غذای اصلی یا پیش غذا سرو کنید. این غذا نوعی خوراک و یا خورشت محسوب می گردد که می توانید آن را با برنج، نان یا برنج چپاتی میل کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 2 آبان 1402 بروزرسانی: 2 آبان 1402 گردآورنده: miniset.ir شناسه مطلب: 2252

به "طرز تهیه شاهی پنیر غذای لذیذ هندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شاهی پنیر غذای لذیذ هندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید