طرز تهیه ماست خانگی؛ ساده و خوش طعم
به گزارش مینی ست، در ظرف را ببندید و ظرف ماست را با حوله گرمی خوب پوشش دهید و در جای گرمی بگذارید. بسته به گرمای محیط 5 تا 8 ساعت زمان برای بستن ماست خانگی ضروری است

با یک دستور ساده می توانیم در خانه ماست درست کنیم و از طعم آن لذت ببریم.
مواد لازم:
شیر: 4 لیوان
ماست: 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. شیر را بجوشانید (پس از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و 15 دقیقه بگذارید شیر به آرامی بجوشد و آب اضافی اش تبخیر گردد). شیر را داخل ظرفی که برای ماست در نظر گرفته اید بریزید و اجازه دهید شیر کمی خنک گردد (در زمان اضافه کردن ماست، شیر باید به میزان ای گرم باشد که انگشت تان گرما را حس کند، اما نسوزد).
2. اندازهی از شیر را داخل کاسه ای بریزید و با ماست مخلوط کنید؛ سپس آن را به بقیه شیر اضافه کنید و با قاشق به آرامی هم بزنید تا خوب ترکیب گردد (این روش برای حل شدن بهتر ماست است).
3. در ظرف را ببندید و ظرف ماست را با حوله گرمی خوب پوشش دهید و در جای گرمی بگذارید. بسته به گرمای محیط 5 تا 8 ساعت زمان برای بستن ماست ضروری است؛ پس از اینکه ماست بسته شد ظرف را در یخچال قرار دهید تا سرد گردد.
فوت و فن ها:
- اگر ماست آب انداخت و تکه تکه شد یعنی شیر زیاد داغ بوده یا ماست خیلی سرد بوده یا مایه ماست کمتر از اندازه لازم بوده است.
- هرچه چربی شیر بیشتر باشد ماست خانگی شما سفت تری خواهید داشت.
- برای تهیه ماست شیرین مخصوص دسر و … می توانید همزمان با اضافه کردن ماست به شیر، اندازهی شکر نیز به شیر اضافه کنید.
منبع: فرادید