طرز تهیه پستو میگو به دو روش

به گزارش مینی ست، امروز قصد داریم طرز تهیه پستو میگو به دو روش را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پستو میگو به دو روش

مواد لازم:

1 فنجان گشنیز تازه، خرد شده (می توانید به جای گشنیز از ریحان بهره ببرید!)

½ لیمو ترش

روغن زیتون ¼ فنجان

پنیر پارمسان رنده شده ¼ فنجان

3 حبه سیر، خرد شده

1 قاشق چای خوری نمک دریا

1 قاشق چای خوری فلفل

طرز تهیه:

گشنیز، آب لیمو ترش، روغن زیتون، پنیر پارمسان، سیر، نمک و فلفل را در یک مخلوط کن یا غذا ساز قوی بریزید و همه را با هم کاملا ترکیب کنید تا سس پستو آماده گردد.

در هر سیخ چوبی 5 میگو قرار دهید.

با قلم مو سس پستو را به دو طرف میگو بزنید.

هر طرف میگو را حدود 4 دقیقه گریل کنید موقع بر گرداندن میگو به آن سس پستوی بیشتری بزنید. اگر میگو به طور کامل نپخته بود (کوچک و سفید نشده بود) 2 دقیقه بیشتر گریلش کنید. فورا سرو کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 9 مرداد 1400 بروزرسانی: 9 مرداد 1400 گردآورنده: miniset.ir شناسه مطلب: 1698

به "طرز تهیه پستو میگو به دو روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پستو میگو به دو روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید