طرز تهیه دمنوش سیب و دارچین
به گزارش مینی ست، در این بخش از آموزش انواع دمنوش ها، تصمیم داریم روش تهیه یک دمنوش لذیذ و معطر زمستانی را به شما آموزش دهیم.
با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید و از قدیمیترین تاریخچه آسیا دیدن کنید و از دیوار چین در پکن عبور کنید و به نمایشگاه گوانجو رفته و در خیابانهای شانگهای قدم بزنید.
به گزارش، امروز تصمیم داریم روش تهیه یک دمنوش لذیذ و معطر زمستانی را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با تهیه دمنوش سیب و دارچین، با ما همراه باشید.
آب: سه پیمانه
سیب: دو عدد
چوب دارچین: دو عدد
سیب ها را به شکل مکعب های کوچک، خورد می کنیم.
سیب های خورد شده را به همراه آب، در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا به دمای جوش برسد.
درب ظرف حاوی سیب و آب را بسته و اجازه می دهیم به مدت بیست دقیقه روی حرارت ملایم، به آرامی بجوشد.
مخلوط سیب و آب را در مخلوط کن ریخته و آن را میکس می کنیم.
مخلوط به دست آمده را از صافی عبور می دهیم تا پوست و ضایعات سیب، از مایع جدا گردد.
مایع به دست آمده را در ظرفی ریخته و مجددا روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا دم بکشد. می توانید دمنوش را روی حرارت غیرمستقیم نیز قرار دهید. چوب های دارچین را به دمنوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا با چوب دارچین معطر گردد.
دمنوش آماده شده را در فنجان های مناسب ریخته و به همراه شکر یا عسل، سرو می کنیم.
برای تزیین این دمنوش، می توان از چوب دارچین یا تکه های سیب، استفاده کرد.
منبع: تابناک
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان